Zorg & ICT | 7 – 9 april 2020

De Zorg & ICT beurs is één van de belangrijkste beurzen voor de zorgprofessional. Elk jaar worden hier de nieuwste ICT-ontwikkelingen voor de zorgmarkt gedeeld door informatiesessies en exposanten.

SmartDocuments is aanwezig bij ZORG & ICT om de nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten van onze nieuwste software te laten zien. Onze slimme software-oplossingen besparen veel tijd en geven meer grip op de kwaliteit van de totale documentstroom. In onze overtuiging maakt automatisering van de documentstroom werken efficiënter. Zo kan de focus gelegd worden op de kerntaken. Geen stress door tijdrovende controletrajecten, maar geavanceerde procestechniek die werken leuker maakt.

Naast een goed werkend patiëntendossier hoort nu eenmaal ook een sjabloonbeheersysteem. SmartDocuments zorgt ervoor dat de documenten in de correcte huisstijl worden gegenereerd met de juiste content.

  • Benieuwd hoe u de data die verspreid staat in uw systemen eenvoudig in de uitgaande documenten verwerkt? Zonder over te typen!
  • Moeten uw zorgmedewerkers zich te veel bezighouden met de administratie en komen ze daardoor minder toe aan de patiënten?
  • Wilt u zelf uw sjablonen beheren zonder dat er een IT’er nodig is?

Meld u dan nog snel aan voor de ZORG & ICT.

Niet in de gelegenheid om ons op de beurs te ontmoeten? Wij komen ook graag bij uw zorginstelling langs om de mogelijkheden van SmartDocuments te bespreken.

Arjen Götz – 06 22 79 20 36 – ago@smartdocuments.nl

Adres

Jaarbeurs Utrecht, Hal 1, Stand B052
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Plan hier uw afspraak en kom langs op Stand B052 in hal 1. Wij laten zien hoe uw toekomst efficiënter, eenvoudiger en vooral leuker wordt!

Afspraak Zorg & ICT 2020

0 + 2 = ?