Donderdag 16 februari

zaaksysteem in beeld documentcreatie

Als documentcreatie specialist zijn wij hierbij aanwezig om onze nieuwe mogelijkheden te laten zien.

Tijdens Zaaksysteem in Beeld Live, 2017 staan wij als documentcreatie specialist aan de knoppentafel, waar jullie zelf de mogelijkheid hebben om met SmartDocuments Web aan de slag te gaan.

De wereld om ons heen is veranderd, organisaties werken steeds meer procesmatig via zaaksystemen. Ook is de klant is veel veeleisender geworden, doet steeds meer online en mobiel. Zeker de jongere generatie heeft hoge verwachtingen. Een pdf als invulformulier en dat achtereenvolgens printen, invullen, inscannen en weer e-mailen is eerder een achteruitgang dan een innovatie. Met SmartDocuments worden documenten ter plekke gecreëerd en indien nodig, direct ondertekend op de tablet. Dit reduceert de doorlooptijd van ‘dagen en weken’ tot enkele minuten.

Slimme documentcreatie met de SmartDocuments App.

Gegevens verzamelen en verwerken waar ze ontstaan kan via de SmartDocuments App. Via de app kunnen gebruikers documenten maken op basis van centraal ingerichte SmartDocuments sjablonen zoals ze gewend zijn. Het is ook mogelijk om foto’s te maken en bij te voegen, een klant te laten ondertekenen en de app in te stellen voor meerdere gebruikers zodat een tablet met meerdere collega’s kan worden gedeeld. Dit alles zonder onnodige ‘omwegen’ zoals printen en opnieuw scannen.

Demo nieuwe ontwikkelingen 13:30 tot 14:15

De eerste 30 bezoekers van onze demo krijgen een goodiebag met één speciaal item wat iedereen wil hebben!
We gaan nog niet verklappen wat dit is.

Tijdens de demo sessie van 13:30 tot 14:15 (direct na de lunch) gaan wij praten over de nieuwe ontwikkelingen van SmartDocuments en hoe wij deze optimaal bij jullie organisatie kunnen toepassen.

Omdat wij graag zoveel mogelijk mensen op de hoogte willen brengen van onze nieuwe ontwikkelingen, hebben wij speciaal voor deze gelegenheid een speciale goodiebag samengesteld.

Wil je meer weten over zaaksystemen in beeld live! 2017? Ga dan naar de website via de link.