Workshop AntwoordPlus en SmartDocuments

De gemeente Ede legt uit hoe het 1.5 fte heeft bespaard.

0Dagen0Uren0Minuten

Bij het KCC (Klant Contact Center) van de gemeente komen de meest uiteenlopende vragen van burgers en andere instanties binnen. Vanuit de gemeente Ede kwam de vraag of er een zoekmachine gebouwd kon worden die binnen de PDC (Producten Diensten Catalogus) van de gemeente zoekt. De medewerkers van het KCC kunnen dan met behulp van deze zoekmachine snel en volledig de binnenkomende vragen beantwoorden.
AntwoordPlus is een webbased applicatie ter ondersteuning voor de KCC afdeling van een gemeente. Medewerkers kunnen hun vragen in deze zoekmachine invoeren en krijgen direct een volledig antwoord te zien. Niet alleen een antwoord op de vraag, maar ook de bijbehorende procedures, de prijzen, de aandachtspunten, de aanverwante onderwerpen etc.

Naast het beantwoorden van klantvragen, kunnen er binnen AntwoordPlus ook management analyses gemaakt worden van de vragen die door deze medewerkers behandeld worden. Denk hierbij aan uitgebreide, realtime, rapportages en statistieken op basis van de registratie van klantvragen. Zo weet de afdeling precies hoeveel en welk soort vragen afgehandeld worden. Daarnaast kan een leidinggevende gericht zijn medewerkers coachen.

Naast de custom-made zoekmachine, wilde de Gemeente Ede ook graag dat de bezoekers snel hun weg kunnen vinden op de site van de gemeente. Door een slimme koppeling van de site van de Gemeente Ede aan AntwoordPlus, kunnen bezoekers snel de antwoorden vinden op allerlei vragen als “Hoe verleng ik mijn paspoort?” of “Waar vraag ik een parkeervergunning aan?”

Benieuwd hoe dit eruit ziet voor jullie gemeente?
Schrijf jou en/of je collega teamleider van het klantcontact binnen je gemeente gratis in voor de workshop op 12 Juli in de raadszaal bij de gemeente Ede.

Het programma en de mensen:

09.30u  Ontvangst en inloop
10.00u  Welkom! Opening en doel van de workshop
10.30u  Succesverhaal Harry Jacobs Gemeente Ede bespaard 1,5 FTE
11.30u  Elke vraag verdient een antwoord
12.00u  Afsluiting en broodjes

Schrijf je hieronder in voor de gratis workshop en kom erachter wat de bevindingen en besparingen van de Gemeente Ede voor uw gemeente kunnen betekenen.

Op 12 juli in de raadzaal van de Gemeente Ede!

Bezoekadres
Raadhuis
Bergstraat 4
6711 DD Ede

Inschrijven workshop