• About SmartDocuments

RTL Z Ondernemend Nederland vroeg SmartDocuments om mee te doen aan een special over procesautomatisering in de overheid.

Uiteraard nemen wij deel. SmartDocuments is in 1994 van de grond gekomen bij de gemeente Almelo. Inmiddels zijn wij ingezet bij een groot deel van de overheidsinstanties. Denk hierbij aan ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, veiligheidsdiensten, omgevingsdiensten, sociale diensten, etc. Daarnaast wordt SmartDocuments ook ingezet in de legal markt, zorg & welzijn, zakelijke markt, woningcorporaties, en meer…

In het interview hieronder worden commercieel directeur, Paul te Lindert en CEO, Marco Drost geïnterviewd. Ze vertellen over slimme software-oplossingen, waarmee de correspondentie van bedrijven en overheden efficiënter wordt. Dit met correspondentie zonder handwerk. De merkidentiteit wordt bij elk verstuurde document gewaarborgd.

Bent u benieuwd hoe SmartDocuments bij kan dragen aan efficiënte interne- en externe correspondentie? Laat hieronder uw gegevens achter en we komen spoedig bij u terug.

Wilt u ook weten of we jullie kunnen helpen?