SmartDocuments bij RTLZ

RTL Z Ondernemend Nederland heeft SmartDocuments Nederland gevraagd om mee te doen aan een special over procesautomatisering in de overheid. Hoe pakken we dit aan, hoe kijkt de markt tegen dit onderwerp aan en wat is de toekomst van procesautomatisering.

SmartDocuments legt uit

Uiteraard zeggen we uit volle borst ja! SmartDocuments is in 1994 van de grond gekomen bij de gemeente Almelo. Inmiddels zijn wij ingezet bij een groot deel van de overheidsinstanties. Denk hierbij aan ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen, veiligheidsdiensten, omgevingsdiensten, sociale diensten, etc. Daarnaast wordt SmartDocuments ook ingezet in de legal markt, zorg & welzijn, zakelijke markt, woningcorporaties, en meer…

In het interview hieronder worden commercieel directeur, Paul te Lindert en CEO, Marco Drost geïnterviewd. Ze vertellen over slimme software-oplossingen, waarmee de correspondentie van bedrijven en overheden efficiënter wordt. Dit met correspondentie zonder handwerk. De merkidentiteit wordt bij elk verstuurde document gewaarborgd.