• zorg en ICT SmartDocuments

Zorg & ICT 2019 | 12 – 14 maart

De Zorg & ICT beurs is één van de belangrijkste beurzen voor de zorgprofessional. Elk jaar worden hier de nieuwste ICT-ontwikkelingen voor de zorgmarkt gedeeld door middel van informatiesessies en exposanten.

SmartDocuments is aanwezig bij ZORG & ICT om de nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten van onze nieuwste software te laten zien. Naast een goed werkend patiëntendossier hoort nu eenmaal ook een sjabloonbeheersysteem. SmartDocuments zorgt ervoor dat de documenten in de correcte huisstijl worden gegenereerd met de juiste content.

  • Benieuwd hoe u de data die verspreid staat in uw systemen eenvoudig in uw uitgaande documenten verwerkt? Zonder over te typen!
  • Moeten uw zorgmedewerkers zich te veel bezighouden met de administratie en komen ze daardoor minder toe aan de patiënten?
  • Wilt u het beheren van sjablonen zelf doen zonder dat er een IT’er nodig is?

Meldt u dan nog snel aan voor de ZORG & ICT.

Niet in de gelegenheid om ons op de beurs te ontmoeten? Wij komen ook graag bij uw zorginstelling langs om de mogelijkheden van SmartDocuments te bespreken.

Conraad Meijer – 06 – 512 65 989 – cmeijer@smartdocuments.nl

Adres

Jaarbeurs Utrecht, Hal 11, Stand C003
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Plan hier uw afspraak en kom langs op Stand C003 in hal 11. Wij laten zien hoe uw toekomst efficiënter, eenvoudiger en vooral leuker wordt!

Afspraak SmartDocuments Zorg & ICT 2019

1 + 7 = ?