• together

Samen kom je verder!

”Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.“

– Henri Ford –

Ons netwerk van partners en klanten wordt gekenmerkt door wederzijdse steun en nauwe samenwerking. SmartDocuments heeft zichzelf door de jaren heen bewezen in verschillende industrieën. Hieruit is een uitgebreid netwerk opgebouwd met de nodige projectervaring.

Waarom SmartDocuments partner worden?

 • Complimenteer je productportfolio

  • Vergroot je productportfolie met één van de meest krachtige klantcommunicatie platformen.
  • Naadloze integratie met je eigen systeem.
  • Meer omzet door meer verkoop van licenties en support overeenkomsten.
 • Gezamenlijke marketingactiviteiten voor meer aandacht

  • Krachten bundelen om samen evenementen te organiseren voor klanten.
  • Overige activiteiten, zoals campagnes opzetten, mailingen sturen, nieuwsbrieven, etc.
 • Als partner blijf je op de hoogte van het laatste nieuws

  • Regelmatig updates over producten en oplossingen.
  • Intensieve scholing en training.

Ja, wij willen partner worden

SmartDocuments Partners:

SmartDovuments partner Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is wereldwijde aanbieder van professionele informatie- en softwareoplossingen. Wolters Kluwer combineert bijna 200 jaar van diepe domeinkennis met technologie en diensten om oplossingen te bieden die de professional actiegerichte inzichten biedt die hen helpt in hun werkproces. Vandaag de dag is Wolters Kluwer een van de grote spelers op het Legal Tech veld. In Nederland is Wolters Kluwer onder andere bekend om hun product Navigator, een online informatieportal die juridische, fiscale en financiële professionals toegang geeft tot relevante en praktische vakinformatie.

SmartDocuments is geïntegreerd in de Navigator van Wolters Kluwer en ondersteunt bij het aanbieden van interactieve modellen in deze online portal. In de Navigator hebben klanten de mogelijkheid uitgebreide modellen eenvoudig te personaliseren met dank aan de software van SmartDocuments. Op deze manier worden de bekende ‘platte’ modellen interactief. Tevens zorgt SmartDocuments ervoor dat de documentsjablonen makkelijk aan te passen zijn, waardoor de basisinformatie altijd actueel is.

Wolters Kluwer vormt daarnaast een link tussen de software van SmartDocuments en de juridische sector in diverse Europese landen.’’

SmartDocuments Partner Dimpact

Dimpact

De digitale innovatie van dienstverlening aan inwoners en bedrijven moet versneld worden. En dat kunnen gemeenten niet alleen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Dimpact is de coöperatieve vereniging van, voor en door gemeenten. Binnen de coöperatie wordt er door ruim 30 gemeenten samengewerkt aan een steeds betere publieke dienstverlening.

Een groot aantal Dimpact-gemeenten maakt gebruik van het zaaksysteem e-Suite om de dienstverlening en bedrijfsvoering te verbeteren. SmartDocuments wordt binnen het zaaksysteem gebruikt voor het automatisch generen van documenten. Zo hoeft een gemeentemedewerker een brief of document niet meer handmatig in te vullen. Het voordeel? Een efficiënter proces én betere dienstverlening voor inwoners. Inmiddels maken 28 Dimpact-gemeenten gebruik van de oplossing van SmartDocuments. 

SmartDocuments Partner VNG

VNG Realisatie

VNG realisatie adviseert gemeenten over alles wat met informatievoorziening samenhangt. VNG realisatie helpt gemeenten bij hun informatiemanagement. SmartDocuments is compliant aan de VNG realisatie documentcreatie services standaard voor het uitwisselen van informatie uit zaakgerelateerde systemen.

atos smartdocuments partner

Atos

Atos is toonaangevend in digitale services. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten IT-services in vier domeinen: Consulting & Systeemintegratie, Managed Operations & BPO, Cloud Operations, Big Data en transactiediensten. Atos focust samen met SmartDocuments op het aanbieden van technologie voor IT en documentcreatie, die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te maken.

Laemmerzahl logo

Lämmerzahl GmbH

LÄMMERZAHL GmbH uit Dortmund is een vooraanstaand software aanbieder op het gebied van sociale wetgeving in Duitsland. De nauwe samenwerking met steden, provincies en gemeenten is een bron van inspiratie voor het hele case management traject. Meer dan 270 steden, provincies en gemeenten zijn al succesvol samengekomen met LÄMMkom. Hiervan gebruikt de helft al SmartDocuments.

BCT partner smartdocuments

BCT

BCT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale informatie management systemen voor organisaties waar informatie-uitwisseling belangrijk is. Het hoofddoel? Oplossingen bedenken die datastromen vertalen naar informatie en kennis. Ofwel, het verbeteren van interne bedrijfsprocessen met inzet van digitale hulpmiddelen. Daarbij vertrouwt BCT al jarenlang op de documentcreatie – en document beheeroplossingen van SmartDocuments.

pinkroccade-localgovernment smartdocuments partner

PinkRoccade

PinkRoccade (Local Government) levert meer dan 30 jaar bedrijfssoftware en diensten aan lokale overheden. Nederlandse gemeenten, waterschappen en provincies maken succesvol gebruik van PinkRoccade. Daardoor zijn ze beter in staat hun wettelijke taken uit te voeren en kunnen ze hun bedrijfsvoering verder optimaliseren. Met SmartDocuments en PinkRoccade is uiteindelijk een efficiënte, snelle en gestroomlijnde dienstverlening naar burgers en bedrijven mogelijk.

SmartDocuments Partner Lost Lemon Menscentraal

MensCentraal
Lost Lemon

MensCentraal bestaat uit innovatieve ICT-oplossingen, een implementatie aanpak en begeleiding door ervaren adviseurs voor het sociale domein bij gemeenten. Oplossingen bijvoorbeeld voor: actieve participatie, Sociale Wijkteams / 1gezin1plan, 3Decentralisaties, Zaakgericht werken in ‘t sociaal domein. De gecombineerde oplossing van SmartDocuments en MensCentraal zorgt voor het correct samenvoegen van informatie en de communicatie naar belanghebbenden.

Centric smartdocuments partner

Centric

Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric biedt: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheiden Centric en SmartDocuments zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Circle Software smartdocuments partner

Circle Software

Circle Software is gespecialiseerd in het digitaliseren van informatie en processen. Daarbij worden flexibele softwareoplossingen ontwikkeld die niet alleen technisch vooruitstrevend zijn, maar vooral inspelen op de relevante functionaliteit van alledag. Daar waar samengewerkt kan worden met partners om een betere softwareoplossing te realiseren, zal dit ook gebeuren. Daarom is SmartDocuments een gewaardeerde partner van Circle Software.

decos partner smartdocuments

Decos

Decos bedenkt en ontwikkelt digitale technologieën waarbij werkprocessen efficiënter worden en het papiergebruik minder. Samenwerken is daarbij een kernbegrip. Decos is overtuigd in co-creatie. Met klanten en met partners. SmartDocuments is er trots op om partner te zijn en een bijdrage te leveren aan een digitale wereld die slimmer, efficiënter en beter ‘connected’ is.

cegeka-dsa partner smartdocuments

Cegeka-DSA

Dynamics Empire van Cegeka-DSA is de totaaloplossing voor de vastgoedmarkt om de operationele bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Met Microsoft Dynamics NAV als ERP-kern. Flexibel in te richten en eenvoudig te beheren. Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Cegeka-DSA is adviseur, leverancier van licenties, implementatiepartner en serviceverlener.

splitvision partner smartdocuments

Split~Vision

Split-Vision profileert zich als een team van professionals die zich doelgericht, zonder franje, inzet voor organisaties die met behulp van relevante software het beste uit mensen en middelen naar boven wil halen. De wijze waarop informatie wordt gecreëerd, gedeeld en beheerd, is daarbij essentieel. Deze visie en werkwijze maakt Split-Vision elke dag waar mede door te kunnen vertrouwen op een partner als SmartDocuments.

gouw-it smartdocuments partner

Gouw- IT

Belastingen, basisregistraties en datadistributie, dat zijn de expertisegebieden van Gouw-IT. Met inzet van de software en kennis van deze vakgebieden helpt Gouw-IT en SmartDocuments gemeentelijke afdelingen om hun processen optimaal in te richten.

aepex SAP partner smartdocuments

AEPEX

AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf gespecialiseerd in het implementeren van SAP-oplossingen. AEPEX voert innovatieve implementaties uit op het gebied van Supply Chain Management, Project & Assets Management. Daarnaast voert AEPEX het beheer uit over de SAP-applicaties van diverse klanten.
Update: De adviestak van Deloitte heeft AEPEX Business Consultants overgenomen. Het 60-koppige team team van AEPEX, dat gevestigd is in Gorinchem, is per 1 maart geïntegreerd binnen de SAP- en Supply Chain-praktijken van Deloitte Consulting.

c2Go SmartDocuments partner

c2GO

c2GO biedt gemeenten een passende oplossing voor de uitvoering van de decentralisaties in het sociaal domein: de Jeugdwet, de WMO 2015 en de Participatiewet. Met c2GO zijn gemeenten in staat zorg te dragen voor een effectieve en efficiënte inrichting van het sociaal domein, waarbij beleid en uitvoering volledig ondersteund worden.

especialisten partner

eSpecialisten

eSpecialisten helpen bedrijven en instellingen maximaal gebruik te maken van innovatie en digitalisering. Zij ondersteunen klanten bij het optimaal inrichten van hun organisatie, (keten)processen en ICT.