• About SmartDocuments

”Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success.“

– Henri Ford –

SmartDocuments is sterk met en voor partners

Ons netwerk van partners en klanten wordt gekenmerkt door wederzijdse steun en nauwe samenwerking. SmartDocuments heeft zichzelf door de jaren heen bewezen in verschillende industrieën. Hieruit is een uitgebreid netwerk opgebouwd met de nodige projectervaring.

Neem een stap vooruit en word partner:

 • Complementeer uw productportfolio

  • Vergroot uw productportfolie met één van de meest krachtige klantcommunicatie platformen.
  • Naadloze integratie met uw eigen systeem.
  • Meer omzet door meer verkoop van licenties en support overeenkomsten.
 • Gezamenlijke marketing activiteiten voor meer aandacht

  • Krachten bundelen om samen evenementen te organiseren voor klanten.
  • Overige activiteiten, zoals campagnes opzetten, mailingen sturen, nieuwsbrieven, etc.
 • Als SmartDocuments partner blijft u op de hoogte van het laatste nieuws

  • Regelmatig updates over producten en oplossingen
  • Intensieve scholing en training

Schrijf je hier in om partner te worden of om meer informatie op te vragen.

HeerMevrouw

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-Mail (verplicht)

Organisatie (verplicht)

Land (verplicht)

Uw bericht

SmartDocuments Partners:

KING - SmartDocuments Partner

KING

KING adviseert gemeenten over alles wat met informatievoorziening samenhangt. KING helpt gemeenten bij hun informatiemanagement. SmartDocuments is compliant aan de KING documentcreatie services standaard voor het uitwisselen van informatie uit zaakgerelateerde systemen.

Gouw-IT - SmartDocuments Partner

Gouw- IT

Belastingen, basisregistraties en datadistributie, dat zijn de expertisegebieden van Gouw-IT. Met inzet van de software en kennis van deze vakgebieden helpt Gouw-IT en SmartDocuments gemeentelijke afdelingen om hun processen optimaal in te richten.

ATOS - SmartDocuments Partner

Atos

Atos is toonaangevend in digitale services. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten IT-services in vier domeinen: Consulting & Systeemintegratie, Managed Operations & BPO, Cloud Operations, Big Data en transactiediensten. Atos focust samen met SmartDocuments op het aanbieden van technologie voor IT en documentcreatie, die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te maken.

Lämmerzahl - SmartDocuments Partner

Lämmerzahl GmbH

LÄMMERZAHL GmbH uit Dortmund is een vooraanstaand software aanbieder op het gebied van sociale wetgeving in Duitsland. De nauwe samenwerking met steden, provincies en gemeenten is een bron van inspiratie voor het hele case management traject. Meer dan 270 steden, provincies en gemeenten zijn al succesvol samengekomen met LÄMMkom. Hiervan gebruikt de helft al SmartDocuments.

pinkroccade - SmartDocuments Partner

PinkRoccade

PinkRoccade (Local Government) levert meer dan 30 jaar bedrijfssoftware en diensten aan lokale overheden. Nederlandse gemeenten, waterschappen en provincies maken succesvol gebruik van PinkRoccade. Daardoor zijn ze beter in staat hun wettelijke taken uit te voeren en kunnen ze hun bedrijfsvoering verder optimaliseren. Met SmartDocuments en PinkRoccade is uiteindelijk een efficiënte, snelle en gestroomlijnde dienstverlening naar burgers en bedrijven mogelijk.

MensCentraal - SmartDocuments Partner

MensCentraal / Lost Lemon

MensCentraal bestaat uit innovatieve ICT-oplossingen, een implementatie aanpak en begeleiding door ervaren adviseurs voor het sociale domein bij gemeenten. Oplossingen bijvoorbeeld voor: actieve participatie, Sociale Wijkteams / 1gezin1plan, 3Decentralisaties, Zaakgericht werken in ’t sociaal domein. De gecombineerde oplossing van SmartDocuments en MensCentraal zorgt voor het correct samenvoegen van informatie en de communicatie naar belanghebbenden.

AEPEX - SmartDocuments Partner

AEPEX

AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf gespecialiseerd in het implementeren van SAP-oplossingen. AEPEX voert innovatieve implementaties uit op het gebied van Supply Chain Management, Project & Assets Management. Daarnaast voert AEPEX het beheer uit over de SAP-applicaties van diverse klanten.

cegeka-dsa - SmartDocuments Partner

Cegeka-DSA

Dynamics Empire van Cegeka-DSA is de totaaloplossing voor de vastgoedmarkt om de operationele bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Met Microsoft Dynamics NAV als ERP-kern. Flexibel in te richten en eenvoudig te beheren. Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Cegeka-DSA is adviseur, leverancier van licenties, implementatiepartner en serviceverlener.

centric - SmartDocuments Partner

Centric

Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Centric biedt: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheiden Centric en SmartDocuments zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

BCT - SmartDocuments Partner

BCT

BCT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale informatie management systemen voor organisaties waar informatie-uitwisseling belangrijk is. Het hoofddoel? Oplossingen bedenken die datastromen vertalen naar informatie en kennis. Ofwel, het verbeteren van interne bedrijfsprocessen met inzet van digitale hulpmiddelen. Daarbij vertrouwt BCT al jarenlang op de documentcreatie – en document beheeroplossingen van SmartDocuments.

Circle Software - SmartDocuments Partner

Circle Software

Circle Software is gespecialiseerd in het digitaliseren van informatie en processen. Daarbij worden flexibele softwareoplossingen ontwikkeld die niet alleen technisch vooruitstrevend zijn, maar vooral inspelen op de relevante functionaliteit van alledag. Daar waar samengewerkt kan worden met partners om een betere softwareoplossing te realiseren, zal dit ook gebeuren. Daarom is SmartDocuments een gewaardeerde partner van Circle Software.

Decos - SmartDocuments Partner

Decos

Decos bedenkt en ontwikkelt digitale technologieën waarbij werkprocessen efficiënter worden en het papiergebruik minder. Samenwerken is daarbij een kernbegrip. Decos is overtuigd in co-creatie. Met klanten en met partners. SmartDocuments is er trots op om partner te zijn en een bijdrage te leveren aan een digitale wereld die slimmer, efficiënter en beter ‘connected’ is.

Split-Vison - SmartDocuments Partner

Split~Vision

Split-Vision profileert zich als een team van professionals die zich doelgericht, zonder franje, inzet voor organisaties die met behulp van relevante software het beste uit mensen en middelen naar boven wil halen. De wijze waarop informatie wordt gecreëerd, gedeeld en beheerd, is daarbij essentieel. Deze visie en werkwijze maakt Split-Vision elke dag waar mede door te kunnen vertrouwen op een partner als SmartDocuments.