• About SmartDocuments

Nieuws & Evenementen

SmartDocuments Nieuws:

wat is document template management Blog

Wat is document template management

Document template management, een prachtige term. Maar wat is het nou eigenlijk? Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Document template management, op z’n Hollands gewoon ‘sjabloonbeheer’, is de oplossing voor een consistente manier van communiceren. We leggen het uit in deze blog!

blog co-authoring SmartDocuments

Co-authoring | Chaos gegarandeerd of heel goed mogelijk?

Co-Authoring is een prachtig principe. Meerdere partijen die samen aan een document werken en die ieder zelf hun bijdrage toevoegen. Zo heb je in een mum van tijd een correct document. Maar dan moet je wel goed in de gaten houden dat iedereen steeds in de laatste versie van een document aan de slag gaat. En dat is het nou net…

Blog Common ground

Common Ground. Samen werken aan de gemeentelijke ICT-infrastructuur van de toekomst

Een ontwikkeling die bijdraagt aan de modernisering van processen binnen en tussen gemeenten als het gaat om hun ICT-systemen. Want dat modernisering van de huidige ICT-systemen nodig is, is duidelijk. Maar wat is Common Ground nu precies? En welke rol kan SmartDocuments hierin spelen?

SmartDocuments Evenementen:

Zorg ICT 2020

Zorg & ICT | 7 – 9 april 2019 | Jaarbeurs Utrecht

SmartDocuments is aanwezig bij Zorg & ICT om de nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten van onze nieuwste software te laten zien.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer | 29 – 31 januari 2020 | Jaarbeurs Utrecht

SmartDocuments is aanwezig bij de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 op woensdag 29 januari t/m 31 januari op Stand B20 in hal 11 in de Jaarbeurs in Utrecht.

SmartDocuments aftermovie 2019

SmartDocumentsdag 2019 aftermovie

Nog even nagenieten van onze klantendag 2019! Bekijk hier de aftermovie van dit evenement.

Stel uw vraag aan SmartDocuments