• SmartDocuments Green Hart

Maatschappelijk verantwoord ondernemen & Sponsoring

SmartDocuments levert dé oplossing die bijdraagt aan digitalisering van klantcommunicatie. De software helpt bedrijven hun papierverbruik te verminderen, wat ten goede komt aan het milieu. Wij dragen bij aan de productiviteit van organisaties. SmartDocuments streeft in het dagelijkse doen en laten naar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en helpt organisaties door middel van sponsoring.

Wij werken milieuvriendelijk en integreren de duurzaamheidsprincipes zoveel mogelijk.

Auto’s

Voor elke auto die wij leasen investeert de lease maatschappij in projecten die klimaatverandering tegengaan. Op deze manier wordt de schadelijke invloed op het klimaat teniet gedaan.
SmartDocuments stimuleert het rijden met hybride-en elektrische auto’s. Bezoekers en werknemers hebben de mogelijkheid om bij ons kantoor in Deventer de hybride-en elektrische auto’s opladen.

Totaal hebben wij 79.200KG CO-2 uitstoot gecompenseerd.
Met dit certificaat tonen wij aan hoe wij de wereld een stukje beter maken.

Minder papier gebruik

SmartDocuments werkt al jaren aan de digitalisering van documenten. Minder papier en minder fysieke verplaatsing van mensen en goederen is goed voor ons milieu. Op onze kantoren worden documenten alleen afgedrukt als dat absoluut noodzakelijk is. De communicatie naar klanten, partners en leveranciers gaat dan ook zo veel mogelijk digitaal.

Groene consultancy

Indien mogelijk ondersteunen consultants onze klanten telefonisch dan wel langs digitale weg. Zo sparen we tijd, brandstof en dus het milieu.

Maatschappelijke betrokkenheid en Sponsoring

SmartDocuments vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. De sponsoring aan goede doelen zijn gericht op de focusgebieden: kinderen, hulp en ontwikkeling.

War Child – Kinderen zijn de toekomst

Kinderen zijn de toekomst en daarom zijn wij structureel Business Friend van War Child. Met sport, spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan vertrouwen in elkaar en in de toekomst.

war_img[1]

KidsRights – opkomen voor positie van kinderen

KidsRights komt op voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld en zet zich in om kinderrechten te promoten en te ondersteunen. Daarbij ziet KidsRights de kinderen zelf als ‘changemakers’. Wij steunen dit geweldige werk en hopen dat ieder kind zijn of haar talenten en dromen kan waarmaken.

KidsRights-Logo-SmartDocuments-300x192[1]