• SmartDocuments Green Hart

Maatschappelijk verantwoord ondernemen & sponsoring

SmartDocuments levert dé oplossing die bijdraagt aan digitalisering van klantcommunicatie. De software helpt bedrijven hun papierverbruik te verminderen, wat ten goede komt aan het milieu. We dragen bij aan de productiviteit van organisaties. SmartDocuments streeft in het dagelijkse doen en laten naar duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en helpt organisaties door middel van sponsoring.

We werken milieuvriendelijk en integreren de duurzaamheidsprincipes zoveel mogelijk.

Auto’s

Voor elke auto die we leasen investeert de leasemaatschappij in projecten die klimaatverandering tegengaan. Op deze manier wordt de schadelijke invloed op het klimaat teniet gedaan.
SmartDocuments stimuleert het rijden met hybride en elektrische auto’s. Bezoekers en werknemers hebben de mogelijkheid om bij ons kantoor in Deventer de hybride en elektrische auto’s opladen.

Totaal hebben we 93.726 KG CO-2 uitstoot gecompenseerd. Wat een vermindering is ten opzichte van 2017 door meer hybride auto’s.
Met dit certificaat tonen we aan hoe we de wereld een stukje beter maken en hoe we de 93.726 KG CO-2 uitstoot hebben gecompenseerd

Minder papiergebruik

SmartDocuments werkt al jaren aan de digitalisering van documenten. Minder papier en minder fysieke verplaatsing van mensen en goederen is goed voor ons milieu. Op onze kantoren worden documenten alleen afgedrukt als dat absoluut noodzakelijk is. De communicatie naar klanten, partners en leveranciers gaat dan ook zo veel mogelijk digitaal.

Groene consultancy

Wanneer mogelijk ondersteunen consultants onze klanten telefonisch dan wel langs digitale weg. Zo sparen we tijd, brandstof en dus het milieu.

Maatschappelijke betrokkenheid en Sponsoring

SmartDocuments vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. De sponsoring aan goede doelen zijn gericht op de focusgebieden: kinderen, hulp en ontwikkeling.

War Child – Kinderen zijn de toekomst

Kinderen zijn de toekomst en daarom zijn we structureel Business Friend van War Child. Met sport, spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan vertrouwen in elkaar en in de toekomst.

war_img[1]

KidsRights – opkomen voor positie van kinderen

KidsRights komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld en zet zich in om kinderrechten te promoten en te ondersteunen. Daarbij ziet KidsRights de kinderen zelf als ‘changemakers’. We steunen dit geweldige werk en hopen dat ieder kind zijn of haar talenten en dromen kan waarmaken.

KidsRights-Logo-SmartDocuments-300x192[1]