• SmartDocuments

Bij automatisering van IT-omgevingen worden documentstromen vaak vergeten. Organisaties werken daardoor veelal met meerdere versies van ‘’standaard’’ documenten, wat veel tijd kost om steeds iets aan te passen voor elke nieuwe zaak/klant.

Over SmartDocuments

Over ons

Logo SmartDocuments
SmartDocuments helpt organisaties digitaal te communiceren met klanten. Wij faciliteren het ontwerp, productie en distributie van diverse documenten zoals brieven, facturen, contracten, en nog veel meer. Door deze processen goed te organiseren wordt meer klantloyaliteit en merkbekendheid bereikt.

Klantcommunicatie

SmartDocuments zet zich dagelijks in om een bijdrage te leveren aan efficiënte klantcommunicatie door de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke, platformonafhankelijk software-oplossingen voor documentcreatie, documentbeheer en digitale communicatie.

SmartDocuments is een flexibel platform. Richt zelf het platform in zonder grote technische kennis en met een korte doorlooptijd. U bent daarmee niet meer afhankelijk van externe specialisten.

Specialist

SmartDocuments is ruim 20 jaar specialist op het gebied van klantcommunicatie en documentcreatie. Meer dan 500 organisaties en meer dan 200.000 gebruikers vertrouwen dagelijks op SmartDocuments. In 72 landen en 18 talen word SmartDocuments gebruikt. SmartDocuments heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Zweden.

Documentintensieve organisaties

Documentintensieve organisaties, zoals ministeries, provincies, gemeenten, nutsbedrijven, banken, verzekeraars, multinationals, woningcorporaties en commerciële bedrijven zijn klanten van SmartDocuments. Met toonaangevende producten en innovatieve technieken is SmartDocuments marktleider in de gemeentemarkt, provincies, waterschappen en enkele andere deelmarkten in Nederland. SmartDocuments word door 80% van de grootste gemeenten in Nederland gebruikt.

Werk slim en digitaal

SmartDocuments maakt de manier waarop mensen met documenten omgaan makkelijker.
Hiervoor hebben wij diverse producten beschikbaar.

Procesdocumenten:
Documenten maken en bewerken vanuit 3rd party systemen, zoals CRM-systemen en Zaaksystemen met XML-technologie.

Ad-hoc Documenten:
Documenten maken en bewerken met de SmartDocuments wizard in Microsoft Office.

E-Forms:
Online invulformulieren voor op de website of het intranet.

Batch-verwerking:
Vanuit een klanten- of medewerkersdatabase mailingen maken met XML-technologie.