• educatie boeken

Onderwijs

 
Wolters Kluwer Nederland Logo
Nederlandse Zorg Autoriteit Document management
Documenten op orde voor Woonbron
Eno SmartDocuments
Groningen SmartDocuments

Inschrijfdocumenten, stageverslagen, voortgangsdossiers en personeelscontracten, het is slechts een kleine greep uit de vele soorten documenten die binnen het onderwijs in gebruik zijn. Binnen deze verzameling van documenten moet uniformiteit en gebruiksgemak de boventoon voeren, al wijst de praktijk uit dat dit vaak niet het geval is. Oorzaak: de grote hoeveelheid aan documenten, maar ook de constante groei van een onderwijsinstelling. Nieuwe afdelingen en onderzoeksgroepen betekenen uiteindelijk nog meer documenten.

Versturen van gepersonaliseerde documenten voor het onderwijs

Versturen van gepersonaliseerde documenten

Als onderwijsinstelling heeft u te maken met documenten die in grote aantallen verstuurd worden. Denk aan brieven over het wijzigen van schoolgeld, afdelingswijziging en informatie over schoolevenementen. SmartDocuments maakt het mogelijk in korte tijd grote hoeveelheden documenten te genereren vanuit uw eigen systeem. Hierbij wordt persoonlijke informatie van de geadresseerden automatisch toegevoegd op de juiste plaats in het document. Zo bespaart u tijd en kunt u zich richten op waar het u echt om gaat: kwalitatief goed onderwijs!

increased productivity

Consistente huisstijl voor een sterk merk

Een campusbrede huisstijl, en daarmee consistentie in zowel de interne als externe communicatie, zorgt voor een sterke merkidentiteit. En dat is wat u met uw onderwijsinstelling wilt bereiken. SmartDocuments draagt bij aan het verspreiden van de identiteit van uw hogeschool of universiteit, op een heldere en uniforme manier.

Met SmartDocuments beheert u de huisstijl afzonderlijk van de inhoud. Een eerste stap in het terugdringen van huisstijlfouten en het terugbrengen van het aantal te beheren templates. U bespaart hiermee ook direct op het drukwerk.

Template management eenvoudig & voor iedereen

Template management: eenvoudig & voor iedereen

SmartDocuments maakt het mogelijk om templates te creëren waarmee u de uniformiteit binnen uw onderwijsinstelling waarborgt, zonder dat uw personeel hiervoor IT-kennis nodig heeft. Doordat uw huisstijl standaard verwerkt wordt in de document templates is de basiscontent en uitstraling voor elke afdeling hetzelfde. De templates van SmartDocuments zijn gebaseerd op Microsoft Word en daardoor eenvoudig te bewerken, aan te vullen en te beheren.

Veilige opslag van documenten

Veilige opslag van documenten

SmartDocuments slaat uw document templates centraal beveiligd op. Per template kunnen rechten worden toegekend aan geselecteerde medewerkers. Deze medewerkers hebben toegang tot de meest recente versie van de templates, waardoor het gebruik van oude en achterhaalde documenten onmogelijk is. SmartDocuments bewaart geen gegevens tijdens het opstellen van de documenten, de inhoud hiervan bewaart u in uw eigen database.

Voordelen voor het onderwijs

  • Eenvoudig template management
  • Uniformiteit in de huisstijl
  • Sterkere merkidentiteit
  • Tijdbesparend & productieverhogend
  • Digitaliseren van documentcreatie
  • Snel veel gepersonaliseerde documenten versturen

Meer weten? We informeren u graag over de mogelijkheden voor uw onderwijsinstelling. Een van onze consultants komt graag bij u langs voor een demo. Zet u de koffie vast klaar?

Vraag een demo aan