• Don't pay more than you have to

Vervang SmartForms in uw SAP-omgeving door SmartDocuments

SmartDocuments – het slimme alternatief voor het snel en eenvoudig aanmaken van sjablonen en documenten in een SAP-omgeving

Formulieren ontwerpen met SAP

Gemakkelijk gemaakt om documenten te maken en aan te passen met het gebruik van SAP.

Het ontwerpen van documentsjablonen met SAP is geen eenvoudig proces. Denk bijvoorbeeld aan de document intensieve organisaties die duizenden documentsjablonen gebruiken. Het probleem is dat deze erg complex zijn en voortdurend moeten worden gewijzigd. In sommige gevallen is het zelfs niet mogelijk om zelf de wijzigingen aan te brengen.

Voor een standaard commerciële software zoals SAP is het cruciaal om te voldoen aan enkele standaardvereisten bij het maken van documentsjablonen. Zelfs de manier waarop je dit doet is belangrijk.

Het grote voordeel

Het maken van documentsjablonen is nu makkelijker dan ooit!

Met SmartDocuments kan 95% van de informatie rechtstreeks van verschillende systemen worden ontvangen. Deze gegevens worden direct in het document geplaatst, wat tijd bespaart, de foutenmarge aanzienlijk verkleint en altijd de juiste huiststijl aanhoudt.

Modern sjablonenbeheer en documentcreatie in SAP

Een van de grootste internetserviceproviders in Europa gebruikt SAP voor verschillende zakelijke gebieden. In het verleden heeft AEPEX, een SAP-serviceadviseur in Nederland, documenten gecreëerd via SAP Smart Forms & Script. Gedeeltelijk gebaseerd op goede ervaringen uit het verleden, heeft AEPEX de keuze gemaakt om SmartDocuments te gebruiken.

Het resultaat na een paar weken: een groot succes, aldus Emiel Obdeijn van AEPEX.

SmartFacts

  • Documenten aanmaken daar waar u ze nodig hebt, rechtstreeks uit SAP
  • Eenvoudige, intuïtieve bediening: geen programmeervaardigheden vereist om sjablonen te maken.
  • Makkelijk te integreren in verschillende systemen, bestaande sjablonen kunnen in SmartDocuments worden geplaatst.
  • Automatisch alle relevante gegevens verwerken, rechtstreeks uit SAP naar SmartDocuments.

Wil je weten wat er allemaal nog meer mogelijk is met onze documentcreatie software voor SAP? Of wil je liever direct een demo aanvragen?