• Lösungen - SmartDocuments

Overal, op elk moment en op elk apparaat documenten maken.
Met één enkele sjabloonoplossing.

Organisatiebrede documentcreatie

Dáár de gegevens verzamelen en verwerken waar ze ontstaan.
Of het nu op kantoor achter de PC is, of tijdens het verkoopgesprek met een notebook op schoot, op je tablet gedurende een artsenbezoek in het ziekenhuis, of tijdens de oplevering en inspectie van de woning aan de nieuwe huurder.
Hoe mooi zou het zijn om documenten waar dan ook en wanneer dan ook te kunnen creëren, – zonder papier, op elk moment en ongeacht welk apparaat je tot je beschikking hebt!? Hoe mooi zou het zijn als een, door een verkoopmedewerker op zijn tablet gecreëerd document, onmiddellijk beschikbaar is voor andere medewerkers of beschikbaar is in andere applicaties voor verdere verwerking!? Zonder onnodige “omwegen” zoals printen en opnieuw scannen – dit alles gewoon in real time!

Unternehmensweite Dokumentenerstellung ... im Web

  Organisatiebrede documencreatie op het Web

SmartDocuments, dé schaalbare, flexibel en eenvoudig te integreren software voor het maken van documenten, kan overal en op alle apparaten worden gebruikt. Natuurlijk in de klassieke desktop omgeving, maar ook op het web én als app voor mobiele apparaten (tablet, smartphone, enz.). Ongeacht waar het document of het sjabloon wordt gemaakt of gebruikt: met één muisklik wordt het centraal opgeslagen en is het beschikbaar voor alle gekoppelde applicaties en processen.

SmartDocuments is dé oplossing voor documentcreatie voor allerlei scenario’s. De offerte, het inspectierapport, het schaderapport en vele, vele andere soorten documenten, allemaal kunnen ze snel en gemakkelijk worden gecreëerd en opgeslagen, ook vanuit andere applicatie’s. En achteraf kunnen de documenten nog worden nabewerkt, mocht dat gewenst zijn.

APP - SmartDocuments

APP – SmartDocuments

SmartDocuments kan bijvoorbeeld interessant zijn voor de juridische dienstverlening: notarissen en advocaten verzamelen online (via een website of een klantportal) alle belangrijke gegevens met behulp van sjablonen of e­formulieren. Vervolgens genereert SmartDocuments, op basis van deze input, de relevante documenten. Afsluitend hoeft alleen nog maar de validering door de advocaat of notaris zelf te worden uitgevoerd. De documenten kunnen vervolgens worden ge-download of via e-mail verzonden.

Of voor de vastgoedsector: Opleverdocumenten zijn kinderspel dankzij SmartDocuments! Een opzichter noteert gebreken direct via het bijbehorende sjabloon op de tablet, gecompleteerd met foto’s. Het overdrachtsdocument kan ter plekke worden gecreëerd en kan, indien nodig, direct worden ondertekend op de tablet. De doorlooptijden worden gereduceerd van ‘dagen en weken’ tot een paar minuten. En alle partijen hebben direct toegang tot de aangemaakte documenten.

SmartDocuments vereenvoudigt het maken van documenten aanzienlijk.
Met een paar stappen kan een sjabloonbeheerder zonder uitgebreide IT-expertise elke vorm van documenten maken en bewerken. Conform de voorwaarden, foutloos en automatisch. De documenten worden centraal opgeslagen en kunnen worden geraadpleegd via verschillende media (desktop, tablet, laptop, mobiele apparaten, enz.).

Kenmerken

  • Organisatie-breed sjabloon management
  • Beschikbaar als desktop applicatie en als web-gebaseerde oplossing én als app voor smartphones en tablets
  • Eenvoudige integratie in bestaande omgevingen en applicaties
  • Op basis van toonaangevende standaarden en moderne technologieën

Voordelen

  • Aanzienlijk snellere aanmaak van allerlei soorten documenten op basis van sjablonen: de gegevens worden plaats- en tijdonafhankelijk verwerkt
  • Multi-inzetbaar: een oplossing voor alle scenario’s en apparaten
  • Hogere productiviteit van alle medewerkers
  • Eenvoudige, intuïtieve bediening: geen programmeerkennis nodig voor het maken van sjablonen
  • Flexibel, schaalbaar en eenvoudig te integreren in bestaande bedrijfssystemen (met inbegrip van DMS, CRM, ERP)