• High Speed

SmartDocuments HoogVolume

SmartDocuments HoogVolume is speciaal ontworpen voor organisaties met een groot aantal documentuitvoer.

Organisaties die werken met documenten met een hoog volume staan ​​voor de uitdaging om in korte tijd grote hoeveelheden hoogwaardige en gepersonaliseerde documenten te maken. Vaak gaat het om batchtaken met miljoenen pagina’s, waarbij prestatie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn.

SmartDocuments HoogVolume – ontworpen voor maximale prestaties

high volume document output

Zowel in de batchgeoriënteerde aanmaak van documenten als in de dagelijkse individuele correspondentie moeten grote hoeveelheden documenten worden geproduceerd om gereed te zijn op het moment van verzending. Voor de fysieke post betekent dit dat de verzendkosten zijn geoptimaliseerd, afgedrukt, ingepakt, gefrankeerd en mogelijk in containers zijn gesorteerd. Elektronische documenten worden verzonden via online webportals.

Om deze tijdkritische orders op tijd te kunnen produceren, is een systeem vereist dat evengoed geschikt is voor het handmatig aanmaken van individuele correspondentie als voor batchgeoriënteerde documenten.

Dankzij de moderne architectuur benut en verbetert SmartDocuments HoogVolume de beschikbare bronnen, zowel binnen één systeem (meerdere kernen / CPU’s) als op verschillende systemen.

Stel je vraag aan SmartDocuments