Markten

Markten

Financiën


Contracten, overeenkomsten, offertes en facturen... De vele documentsoorten binnen de financiële sector maken een heldere en consistente communicatie niet eenvoudig. 

Image

Legal


De juridische markt moderniseert momenteel in hoog tempo. Nieuwe middelen voor een vlotte, uniforme en heldere communicatie worden van steeds groter belang. SmartDocuments helpt u juridische documenten te digitaliseren.

Image

Onderwijs


Stageverslagen, voortgangsdossiers en personeelscontracten; het is slechts een kleine greep uit de vele soorten documenten binnen het onderwijs. Verbeter de uitstraling door het voeren van een consistente en campusbrede huisstijl.

Image

Overheid


Als overheidsorgaan is efficiënt werken en een duidelijke communicatie van groot belang wanneer u burgers en bedrijven optimaal van dienst wilt zijn.

Image

Zorg


Er gelden steeds strengere eisen voor uw IT-infrastructuur. Logisch, want IT-processen zijn mede bepalend voor de kwaliteit van de geleverde zorg. SmartDocuments helpt u op eenvoudige en betaalbare wijze te automatiseren en garandeert hierbij de privacy van uw patiënten.

Image

Woningcorporaties


Vele soorten documenten gecombineerd met verouderde software. Het is een frustratie van vele woningcorporaties. Klantgericht werken is lastig wanneer de administratieve lasten een dagtaak worden. Automatiseer uw administratieve processen met SmartDocuments.

Image

Zakelijk


Werknemerscontracten, facturen, offertes en interne documenten... Het zijn documenten waar elke onderneming, klein of groot, dagelijks mee te maken heeft. Een tijdrovende administratieve klus, die zeer foutgevoelig kan zijn. Creëer en beheer eenvoudig documenten.
Koppel SmartDocuments aan bestaande systemen en verstuur vele gepersonaliseerde documenten tegelijk.

Image
 
Image

Financiën


Contracten, overeenkomsten, offertes en facturen... De vele documentsoorten binnen de financiële sector maken een heldere en consistente communicatie niet eenvoudig. Documenten zijn veelal gestandaardiseerd, dit terwijl u zo graag zou personaliseren.
Image

Legal


De juridische markt moderniseert momenteel in hoog tempo. Nieuwe middelen voor een vlotte, uniforme en heldere communicatie worden van steeds groter belang. Testamenten, allerhande aktes, non-disclosure agreements en algemene voorwaarden. Het is maar een kleine greep uit de documenten die u als jurist dagelijks voorbij ziet komen. SmartDocuments helpt u al deze juridische documenten te digitaliseren, optimaliseren en beheren.
Image

Onderwijs


Inschrijfdocumenten, stageverslagen, voortgangsdossiers en personeelscontracten, het is slechts een kleine greep uit de vele soorten documenten binnen het onderwijs. Een foutje is zo gemaakt en afwijkingen in de huisstijl sluipen er al snel in. Om nog maar te zwijgen van de extra werklast voor uw docenten. SmartDocuments helpt u bij het verbeteren van uw imago en het uitstralen van kwaliteit. Dit bereikt u mede door het voeren van een consistente en campusbrede huisstijl.
Image

Overheid


Als overheidsorgaan is efficiënt werken en een duidelijke communicatie van groot belang wanneer u burgers en bedrijven optimaal van dienst wilt zijn. Een soepel lopend digitaal proces is hierbij essentieel. Makkelijk en snel documenten creëren en beheren. Geen ingewikkelde processen die alleen uw IT-expert begrijpt, maar gebruiksvriendelijk sjabloonbeheer en documentcreatie, geschikt voor iedereen binnen uw organisatie.
Image

Woningcorporaties


Vele soorten documenten gecombineerd met verouderde software. Het is een frustratie van vele woningcorporaties. Klantgericht werken is lastig wanneer de administratieve lasten een dagtaak worden. Daarnaast is het behouden van een consistente huisstijl een hele klus wanneer uw Word-documenten niet geautomatiseerd zijn. Automatiseer uw administratieve processen met SmartDocuments en zet uw klant weer centraal!
Image

Zakelijk


Werknemerscontracten, facturen, offertes en interne documenten... Het zijn documenten waar elke onderneming, klein of groot, dagelijks mee te maken heeft. Een tijdrovende administratieve klus, die zeer foutgevoelig kan zijn. Het is een hele uitdaging de huisstijl binnen al uw documenten consistent te houden. Sla een slag op het gebied van efficiency met SmartDocuments. Creëer en beheer eenvoudig documenten, koppel ze aan bestaande systemen en verstuur vele gepersonaliseerde documenten tegelijk.
Image

Zorg


Er gelden steeds strengere eisen voor uw IT-infrastructuur. Logisch, want IT-processen zijn mede bepalend voor de kwaliteit van de geleverde zorg. Met het huidige personeelstekort en teruglopende budgetten in de zorg zit u niet te wachten op extra administratieve lasten. Daarnaast is de privacy van uw patiënt nu een belangrijker topic dan ooit tevoren. SmartDocuments helpt u uw workflow op eenvoudige en betaalbare wijze te automatiseren en privacy voor uw patiënt te garanderen.

Klinkt interessant?

Wij verzorgen vrijblijvend een demo!

Demo aanvragen