• Klanten en referenties - SmartDocuments

Meer dan 500 organisaties en meer dan 200.000 gebruikers vertrouwen dagelijks op SmartDocuments voor o.a documentcreatie.

Klanten en Referenties

Gemeente Hoorn SmartDocuments

Gemeente Hoorn

Optimale samenwerking door online werkplaatsen

Documentcreatie van SmartDocuments in combinatie met de MensCentraal-applicatie zorgt voor het totale klantbeeld. ”De doorlooptijd en de verwerking van documenten is sterk terug gebracht. Voor alle belanghebbenden is dat een belangrijk voordeel; iedereen wil snel aan de slag om mensen die deze hulp nodig hebben te bedienen.

Jeugdbescherming Overijssel - SmartDocuments

Jeugdbescherming Overijssel

Documentcreatie creëert administratieve verlichting Jeugdbescherming Overijssel.

”Nu is er grip op interne en uitgaande communicatie. SmartDocuments helpt ons een efficiënter werkende organisatie te zijn. Wij kunnen ons doel bereiken om een optimaal ondersteunde zorgverlener te zijn.”

Woonbedrijf Eindhoven - SmartDocuments

Woonbedrijf Eindhoven

Communicatieproces Woonbedrijf Eindhoven staat als een huis, dankzij de SmartDocuments integratie met SAP.

“Wij ervaren al sinds 2008 het beheergemak en de efficiëntie van SmartDocuments. Dankzij de eenvoudige integratie met SAP kunnen we nu ook zelf de SAP-brieven op efficiënte en eenvoudige wijze met SmartDocuments beheren’’

Gemeente Groningen - SmartDocuments

Gemeente Groningen

Efficiënte documentcreatie bij gemeente Groningen.

”Het sjablonenbeheer en dus de totale creatie van documenten waren zeer uiteenlopend binnen de organisatie geregeld. Achter de gebruikte huisstijlsjablonen, toen ongeveer 3.000 sjablonen, zitten diverse applicaties. Hierdoor was het (sjabloon)beheer gefragmenteerd. SmartDocuments past perfect bij onze wensen, het totale beheer van documentcreatie uit diverse applicaties is nu gecentraliseerd.”

Gemeente Tilburg - SmartDocuments

Gemeente Tilburg

Van 2.000 naar 350 ‘standaarddocumenten’ door SmartDocuments.

”De XML Generator die bij SmartDocuments zit is verreweg het meest ontwikkeld van alle opties die op het moment in de markt zijn. SmartDocuments gebruikt relevante data uit JDEdwards en plaatst deze in een document. Gebruikers gebruiken een wizard om verder te bouwen aan het document. De gebruiker krijgt vragen voorgelegd waarna SmartDocuments de in andere systemen vastgelegde informatie ophaalt en vastlegt in een vastgestelde layout. Voortaan kunnen we documenten creëren vanuit één bron, SmartDocuments.”