Klanten en Referenties

Meer dan 500 organisaties vertrouwen dagelijks op SmartDocuments voor o.a documentcreatie.

Logo gemeente Zwolle

Gemeente Zwolle

Stap in de toekomst met SmartDocuments weboplossing

De gemeente profiteert van efficiënte documentcreatie voor de hele organisatie. Een noodzakelijke stap in de verdergaande automatisering van een aantal processen binnen de gemeente. ”Met behulp van SmartDocuments zijn er straks 900 sjablonen bereikbaar voor de medewerkers van de gemeente.”

Lariks sociaalplein leusden welzijn en zorg

Lariks Leusden

Documentcreatie en -beheer

Zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien staan centraal bij Lariks, het Sociaal Plein van de gemeente Leusden.

Met eigenlijk alle vragen die te maken hebben met de thema’s kunnen de inwoners van Leusden hier terecht. In twaalf jaar is het dan ook een begrip geworden onder de inwoners van Leusden.

”Het systeem heeft onze administratieve last verminderd, maar belangrijker en daar gaat het uiteindelijk om, het mogelijk gemaakt de Leusdenaren eenduidige antwoorden te geven.”

Gemeente Groningen - SmartDocuments

Gemeente Groningen

Efficiënte documentcreatie bij gemeente Groningen.

De gemeente Groningen heeft een succesvolle transitie gerealiseerd naar de webtoepassingen van SmartDocuments. In een jaar tijd zijn alle afdelingen overgegaan op het nieuwe systeem voor documentcreatie. Door een zorgvuldige projectaanpak, waarbij gemeente en SmartDocuments als partners optrokken, is het nieuwe systeem geruisloos in gebruik genomen.

Gemeente Hoorn SmartDocuments

Gemeente Hoorn

Optimale samenwerking door online werkplaatsen

Documentcreatie van SmartDocuments in combinatie met de MensCentraal-applicatie zorgt voor het totale klantbeeld. ”De doorlooptijd en de verwerking van documenten is sterk terug gebracht. Voor alle belanghebbenden is dat een belangrijk voordeel; iedereen wil snel aan de slag om mensen die deze hulp nodig hebben te bedienen.

Jeugdbescherming Overijssel

Documentcreatie creëert administratieve verlichting Jeugdbescherming Overijssel.

”Nu is er grip op interne en uitgaande communicatie. SmartDocuments helpt ons een efficiënter werkende organisatie te zijn. Wij kunnen ons doel bereiken om een optimaal ondersteunde zorgverlener te zijn.”

Woonbedrijf Eindhoven - SmartDocuments

Woonbedrijf Eindhoven

Communicatieproces Woonbedrijf Eindhoven staat als een huis, dankzij de SmartDocuments integratie met SAP.

“Wij ervaren al sinds 2008 het beheergemak en de efficiëntie van SmartDocuments. Dankzij de eenvoudige integratie met SAP kunnen we nu ook zelf de SAP-brieven op efficiënte en eenvoudige wijze met SmartDocuments beheren’’

Gemeente Tilburg - SmartDocuments

Gemeente Tilburg

Van 2.000 naar 350 ‘standaarddocumenten’ door SmartDocuments.

”De XML Generator die bij SmartDocuments zit is verreweg het meest ontwikkeld van alle opties die op het moment in de markt zijn. SmartDocuments gebruikt relevante data uit JDEdwards en plaatst deze in een document. Gebruikers gebruiken een wizard om verder te bouwen aan het document. De gebruiker krijgt vragen voorgelegd waarna SmartDocuments de in andere systemen vastgelegde informatie ophaalt en vastlegt in een vastgestelde layout. Voortaan kunnen we documenten creëren vanuit één bron, SmartDocuments.”