• Smart Housing

Het slimme jaar van de vastgoedmarkt

De vastgoedmarkt kent haar hoogte- en dieptepunten. De ene dag stort zij keihard in en de andere dag staat zij sneller op dan iemand had kunnen denken. 2018 is het jaar van innovatie, versnelling en verdere automatisering.

Een huis is nog niet gebouwd, maar een geïnteresseerde kan deze toch al bezichtigen en grotendeels al inrichten. Het gaat zelfs zo ver dat de mogelijkheid om een huis online te kopen, dichterbij is dan je misschien denkt.

In tijden waarin automatisering steeds verder gaat, is de combinatie van snelheid en kwaliteit de kritische succesfactor. Hoe breng je menselijke creativiteit, efficiëntie en effectiviteit samen om toch dat onderscheidende vermogen van de organisatie te waarborgen? En hoe bereid je de mensen die jouw organisatie vertegenwoordigen hierop voor?

Een huurovereenkomst hier, een koopakte daar en het als het kan graag zo snel mogelijk. En o ja, vergeet niet de gegevens correct te vermelden. Het gevaar van een foutje in een overeenkomst zit door de snelheid in een klein hoekje. Kleine foutjes met misschien wel onoverzienbare gevolgen. Dit wil je als organisatie te allen tijde voorkomen.

Hoe? Met de oplossingen van SmartDocuments.

Documentcreatie biedt ondersteuning bij het generen van overeenkomst door herhaaltaken te elimineren. Hierdoor worden huurovereenkomsten, koopaktes en alle andere documentatie snel en correct opgesteld.

SmartDocuments: Make no Mistake

Demo aanvragen of andere vragen?