Servicedesk

”To give real service you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity”
– Douglas Adams –

Serviceportaal: één plek voor communicatie met de Servicedesk.

Heeft u vragen over sjabloonbouw, of over de technische of functionele werking van SmartDocuments? Log eerst in op het serviceportaal. Meld vragen of problemen op elk moment van de dag via het portaal, deze worden rechtstreeks geregistreerd. Er is direct inzicht in de status van de gemelde calls én de historie.

SmartDocuments is een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering. Daarom mag u maximale ondersteuning verwachten. Wij bieden een palet aan services zoals de Servicedesk, Consultancy en Trainingen om het gebruik van SmartDocuments met expertise te begeleiden.

Direct contact
Neem direct contact op met de Servicedesk voor meer algemene vragen. Bijvoorbeeld om het account voor het Serviceportaal te regelen of om een vraag mondeling toe te lichten. Voor toegang en gebruik van het serviceportaal moet de basistraining van SmartDocuments met succes zijn afgerond. Serviceportaal is bovenaan elke pagina van deze website te vinden.

Voor quicksupport kan je ook onze Teamviewer link gebruiken zodat de servicedesk snel mee kan kijken wat er aan de hand is.

Direct contact met SmartDocuments Support

servicedesk@smartdocuments.nl of bel naar: +31 570 628549