Servicedesk

Serviceportaal: één plek voor communicatie met de Servicedesk.

Heeft u vragen over sjabloonbouw of over de technische / functionele werking van SmartDocuments? Log eerst in op het serviceportaal. Meld vragen of problemen op elk moment van de dag aan via het portaal. Deze meldingen worden rechtstreeks geregistreerd. Er is direct inzicht in de status van de gemelde calls én de historie.

SmartDocuments is een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering, daarom mag u maximale ondersteuning verwachten. We bieden een palet aan services, zoals de Servicedesk, Consultancy en Trainingen om het gebruik van SmartDocuments met expertise te begeleiden.

Direct contact
Neem direct contact op met de Servicedesk voor meer algemene vragen. Bijvoorbeeld om het account voor het Serviceportaal aan te maken of om een vraag mondeling toe te lichten. Voor toegang en gebruik van het serviceportaal moet de basistraining van SmartDocuments met succes zijn afgerond. Het Serviceportaal is bovenaan elke pagina van deze website te vinden.

Voor quicksupport kunt u ook de link naar onze Teamviewer gebruiken, zodat de servicedesk snel mee kan kijken wat er aan de hand is.

Direct contact met SmartDocuments Support

servicedesk@smartdocuments.nl of bel naar: +31 570 628549