• Consultancy SmartDocuments

Consultancy, Projectleiding en Sjabloonbouw

Advies en projectleiding

Vakkundige consultants geven gericht advies en voeren werkzaamheden uit op het gebied van documentcreatie, met een korte doorlooptijd. De consultants geven adviezen en bieden projectleiding aan om de software en/of modules en integraties, binnen de hele organisatie soepel uit te rollen.

Installatie en configuratie

Bij aanschaf van nieuwe software verzorgen we de installatie en configuratie van SmartDocuments, inclusief integraties. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij migraties. Onze consultants zijn allemaal Prince II en ITIL gecertificeerd en kunnen ondersteunen in het hele OTAP (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) traject.

Sjabloonbouw

Wanneer u hulp nodig hebt, voor korte of langere termijn, bij het maken van sjablonen kunnen we u ook hierin ondersteunen. Onze consultants zijn op de hoogte van de laatste functionaliteiten en technieken van onze software en kunnen u effectief ondersteunen bij sjabloonbouw. We analyseren de huidige werkwijze en inventariseren welke huisstijlelementen en sjablonen veel binnen een organisatie gebruikt worden. Door een efficiënte opzet zijn er uiteindelijk gemiddeld 40% minder sjabloononderdelen te beheren.

Onze webapplicatie biedt de mogelijkheid om op afstand uw organisatie te ondersteunen. Deze ondersteuning kunnen we bieden tegen het, zogenoemde, ‘groene’ tarief.

Zijn er (meerdere) mensen voor langere periode ziek en is er dringend behoefte aan ondersteuning bij sjabloonbouw? Vraag hieronder naar onze knipkaart en strippenkaart mogelijkheden, voor kortingen op consultants.

Wilt u snel meer informatie over onze consultancy diensten? Bel: +31 570 67 24 64

Voor meer informatie over onze consultancy diensten kunt u hieronder een bericht achterlaten.