• Diensten en Services SmartDocuments

Diensten & Services

”To give real service you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity”

– Douglas Adams –

Consultancy, Projectleiding en Sjabloonbouw

Vakkundige consultants geven gericht advies en voeren werkzaamheden uit op het gebied van documentcreatie, met een korte doorlooptijd. De consultants geven adviezen en bieden projectleiding aan om de software en/of modules en integraties, binnen de hele organisatie soepel uit te rollen.

Wil je meer weten wat onze consultants voor jullie kunnen betekenen?

Trainingen SmartDocuments

Werken met SmartDocuments is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bij het maken van sjablonen is geen programmeerkennis nodig. Toch helpen wij beheerders en sjabloonbouwers graag op weg. Onze deskundige trainers verzorgen de basistraining om snel te starten met SmartDocuments. Na de training ben je in staat om zelf SmartDocuments te beheren en sjablonen te maken voor de organisatie.

Wil je een training reserveren of meer informatie wat er allemaal aan bod komt tijdens de trainingen?

Servicedesk

Meld vragen of problemen op elk moment van de dag via het serviceportaal. Deze meldingen worden rechtstreeks geregistreerd. Er is direct inzicht in de status van de gemelde calls én de historie.

SmartDocuments is een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering. Als resultaat mag je maximale ondersteuning verwachten.

Bekijk onze pagina over de servicedesk voor meer informatie.