Donderdag 21 September is het zover, Corporatieplein 2017!!

Het afgelopen jaar zijn er zeer veel nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan SmartDocuments.

Kom dus zeker even langs!

0Dagen0Uren0Minuten

Tijdens dit corporatieplein focussen we samen met jullie op: efficiënter werken, mobiel werken en de mogelijkheid om ook grote volumes documenten te produceren!

Met onze nieuwe Multi Document Output (MDO) module wordt het mogelijk om de eindgebruikers veel werk uit handen te nemen. Voor de aanmaak van meerdere documenten ineens, op basis van brondata (zelfs uit Excel-spreadsheets!) is de MDO-module de laagdrempelige oplossing die echt waarde toevoegt!

Wil je precies weten hoe dit werkt en hoe je dit binnen jullie organisatie kunt inzetten? Kom langs en we vertellen je alles!

plattegrond 2017 corporatieplein SmartDocuments

Wil je bijvoorbeeld de collega’s die de panden controleren betere tooling geven en ze laten afstappen van het papierwerk? Dan is onze App de oplossing voor jullie. Voeg direct foto’s toe in documenten en verlaag het risico op fouten met jullie eigen (programmeervrij, zelfgemaakte) checklists. Geen overschrijf werk meer of verloren documenten. Leuker werken en tijd besparen tegelijk!

Benieuwd naar wat de App voor jullie kan betekenen? Bekijk dan onze App op de tablet bij onze stand of vraag een demo account aan en ga er zelf mee aan de slag.

Wij zijn staan op Stand 10 voor al jullie vragen!