• SmartDocuments Blog

    sky is not the limit, SmartDocuments Blog

SmartDocuments Blog

Blijf via onze blog op de hoogte over SmartDocuments, template management, documentcreatie, tips, branche informatie, actueel nieuws en meer.

wat is document template management Blog

Wat is document template management

Document template management, een prachtige term. Maar wat is het nou eigenlijk? Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Document template management, op z’n Hollands gewoon ‘sjabloonbeheer’, is de oplossing voor een consistente manier van communiceren. We leggen het uit in deze blog!

blog co-authoring SmartDocuments

Co-authoring | Chaos gegarandeerd of heel goed mogelijk?

Co-Authoring is een prachtig principe. Meerdere partijen die samen aan een document werken en die ieder zelf hun bijdrage toevoegen. Zo heb je in een mum van tijd een correct document. Maar dan moet je wel goed in de gaten houden dat iedereen steeds in de laatste versie van een document aan de slag gaat. En dat is het nou net…

Blog Common ground

Common Ground. Samen werken aan de gemeentelijke ICT-infrastructuur van de toekomst

Een ontwikkeling die bijdraagt aan de modernisering van processen binnen en tussen gemeenten als het gaat om hun ICT-systemen. Want dat modernisering van de huidige ICT-systemen nodig is, is duidelijk. Maar wat is Common Ground nu precies? En welke rol kan SmartDocuments hierin spelen?

SmartDocuments aftermovie 2019

SmartDocumentsdag 2019 aftermovie

Nog even nagenieten van onze klantendag 2019! Bekijk hier de aftermovie van dit evenement.

Grootste uitdagingen woningcorporaties onder de loep op CorporatiePlein 2019

SmartDocuments onderstreept belang van consistente documentcreatie.