• SmartDocuments Blog

    Blog SmartDocuments

SmartDocuments Blog

Blijf via onze blog op de hoogte over SmartDocuments, template management, documentcreatie, tips, branche informatie, actueel nieuws en meer.

Gemeente Hoorn SmartDocuments

Optimale documentcreatie en samenwerking door online werkomgeving Gemeente Hoorn

”De combinatie van SmartDocuments voor consistente documentcreatie, en de MensCentraal-applicatie voor het totale klantbeeld, brengt ons veel voordeel. Zowel strategisch als qua effectiviteit.” Gemeente Hoorn heeft de optimale online omgeving voor samenwerking gecreëerd. Bruikbaar voor alle ketenpartners in het sociaal domein. ”Eén uniforme manier van communiceren, van informatie delen en opslaan, altijd en overal bereikbaar […]

Signature Plugin - SmartDocuments

Documenten digitaal ondertekenen

Hoe onderteken je documenten? Is dit een tijdrovend proces van printen, tekenen en scannen? Het is mogelijk om dit proces efficiënter te maken. Het maken van documenten verloopt al digitaal met SmartDocuments, waarom vindt de ondertekening dan ook niet digitaal plaats?

Gemeente Tilburg - SmartDocuments

Gemeente Tilburg van 2.000 naar 350 standaarddocumenten

SmartDocuments heeft voor gemeente Tilburg een enorme kwaliteitsverbetering gerealiseerd door consistent gebruik van bestaande gegevens in documenten. Een aantal jaar geleden werd de keuze gemaakt voor JDEwards als ERP-systeem. Snel werd duidelijk dat voor het maken van o.a. de inkoopopdrachten een koppeling met een documentgenerator veel efficiencywinst zou geven. Het documentcreatieplatform van SmartDocuments was snel […]

Gemeente Groningen-SmartDocuments

Gemeente Groningen: Beheer van documentcreatie uit diverse applicaties nu gecentraliseerd

Gemeente Groningen gebruikt SmartDocuments bij documentcreatie voor de totale communicatie. Dat gebeurt naar de ruim 200.000 burgers. De gemeente profiteert van efficiënte documentcreatie voor de hele organisatie.