Trots om aan te kondigen dat wij de awards voor Great User Experience 2018 en Rising Star 2018 van FinancesOnline hebben gewonnen!

  FinancesOnline, één van de grootste internationale online software review websites, met meer dan 2.2mln maandelijkse B2B bezoekers, reikte de awards voor ‘’Great User Experience’’ en ‘’Rising Star’’ 2018 uit aan SmartDocuments.

  rising star

  SmartDocuments, met het hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Duitsland en Zweden, wordt in Europa al erkend als de beste documentcreatie en documentsjabloon beheer software op de markt.
  FinancesOnline bevestigt dit door ons deze awards toe te kennen.

  Wij blijven doorontwikkelen en streven er naar om globaal de onbetwiste leider in documentcreatie en documentsjabloon beheer te worden. Ons onderscheidend vermogen ligt bij het onderdeel ‘’user experience’’. Het maken van de document sjablonen met SmartDocuments is veruit de gemakkelijkste en snelste optie in de markt. Gemak en plezier in je werk is voor ons belangrijk, dat proberen wij dan ook zo goed mogelijk in onze software door te laten komen.

  Bij ons heb je geen dure consultants of lange training programma’s nodig om met de software te werken. Voor het snel versturen van veel documenten is er de HoogVolume oplossing. Wil je inspecties buiten de deur doen, download dan de SmartDocuments App. Alle documenten gaan er met dezelfde huisstijl uit. Daarnaast is het ook nog eens makkelijk om algemene wijzigingen door te voeren in elk document.
  Wil je weten wat andere mensen over ons zeggen of wil je een review achter laten om andere mensen het gemak van SmartDocuments te laten zien? Geef dan een review op FinancesOnline.

  Wil je meer weten?